KUCHNIA DLA BIEGACZY. SIŁA Z ROŚLIN

Odpowiednia dieta jest kluczowa. Przed startem w jakichkolwiek zawodach warto uzupełnić zasoby minerałów. Ważne także by zmniejszyć stres oksydacyjny nieuchronnie towarzyszący aktywnościom ruchowym. W końcu w zdrowym ciele zdrowy d(r)uch.

Stąd też od kilku miesięcy, w wolnych chwilach, pochylamy się nad przepisami zawartymi w książce „Kuchnia dla biegaczy”.

Książka skonstruowana czytelnie, w prosty sposób ukazująca poszczególne przepisy. Studiując jej strony człowiek ma ochotę udać się do kuchni, by sporządzić posiłek. Możemy ją śmiało polecić wszystkim tym, którzy poszukują urozmaicenia w codziennym menu.

Rzecz jasna przepisy nie zawężają się jedynie do społeczności biegowej. W naszej opinii nie ograniczają się także wyłącznie do wegan, bowiem wiele przepisów można potraktować jako swoistą „bazę” i wzbogacić je o mięso.

5979960259

Serdecznie polecamy, ekipa DZIAŁAMY DZIAŁAMY

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s